Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
ARTIKLER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Artikler ialt: 147
Medekonkurrence i Peblingesøen
Indsendt af:Kim Holm Boesen, Fiskeringen
Dato:21-11-2005

Det var en våd og blæsende TIDLIG lørdag morgen, da undertegnede stred sig frem lang Peblingesøens bredder for at klargøre til årets Copenhagen Open.

Jeg var spændt på hvad de 30 deltagere lørdag kunne fange, efter at den opfiskning af fredfisk, der har foregået i en periode som en del af den igangværende bio-manipulation i Søerne, som skal sikre renere vand, og bedre balance mellem fredfisk og rovfisk, nok havde været hård ved bestandene af skaller, brasen og suder. Det er kendsgerning, at vandet i Søerne er blevet betydeligt klarere og vel også renere, når man ser bort fra de cykler, bænke, flasker, barnevogne og lignende, der stadig pryder bunden

Det blev en sørgelig omgang - hos de øvede var det kun de 3 første pladser ved bådeudlejningen der gav fisk af betydning. Kim Hammestrøm fra Ishøjgruppen Team Happy, med 10,3 kg fik gang i fiskeriet - det var stortset alle småskaller. Derudover var der enkelte halvkilos aborre og tusindbrødre. På Søgadesiden var fangsten mere ligeligt fordelt, med 4,4 kg til Thomas Søfort som det bedste. Lillebroren til en af Landsholdsmederen - Christostoffer Piil vandt juniorsiden med 1,01 kg. Der var langt til sidste år 40 kg. Dagens clue var fangsten af en nummerplade. Men med alt den forfodring, så måtte der da være fisk på andendagen!

Men nej - Søndag var vejret overskyet med spredte solstrejf, og en let til frisk sydvestlig vind, og det nogenlunde milde vejr trak mange nysgerrige, som stillede medefiskerne mange spørgsmål, bl.a. forbipasserende forældre med unger i 5 års alderen, der sagde" Add, hvor ulækkert!", når de stirrede ned i maddikeboksene med maddiker i flere farver.

Kim Hammerstrøm havde igen heldet ved lodtrækningen - han fik også kantpladsen ved bådeudlejningen søndag, hvilket førte til endnu en førsteplads med 8,6 kg. Kim blev også fint placeret ved sidste års Medekonkurrence, hvor han blev nr. 2. Dette års nr. 2 blev teammakker Jesper Høeg, som også fiskede virkeligt effektivt. Jesper nåede søndag 6,7 kg. Flot, under disse omstændigheder. Hos "begynderne" var der delt op i sektioner, så et par Farum gutter løb med nogle af præmierne: Klaus Munck blev vinder i sektion 1, mens Peter Banjas fik en andenplads i sektion 2, slået med 25 g. Også på andendagen blev der fundet en nummerplade.

Begivenheden afsluttedes med præmieuddeling af vores sponsor: Kris fra Sport Dres, og bemærkninger om bl.a. et nyt sted at fiske ved næste års Medekonkurrence, stod jeg selv for. Jeg blev for øvrigt slået af Jan Kristoffersen, Østerbro - med 50 g. Jan fangede nemlig en lillebitte aborre, det gjorde jeg ikke... Fangsten sneg sig lige over 60kg på de to dage - sidste år var der ¾ tons!


Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk