Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:19-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
ARTIKLER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Artikler ialt: 147
Første fangst tilmeldt til ESRUM Å- & SØØRREDCUP 2003
Indsendt af:
Dato:21-11-2005

Igennem mange år har Esrum Ålaug, med bl.a. FISKERINGENs støtte, hvert år udsat store mængder ørreder i Esrum å og sø. Det har givet resultater, både i åen og i form af overraskende bifangster under geddefiskeri i søen

FISKERINGEN og Esrum Ålaug kunne godt tænke sig at få nogle flere tilbagemeldinger om fisk fanget i åen og søen igennem året og har derfor søsat ESRUM Å- & SØØRREDCUP 2003.

Den første indrapporterede fangst kommer fra Preben Ellefsen, SU´s formand. Den 5. februar faldt han ned fra et træ, landede på ryggen og blev indlagt i halvanden dag på hospitalet. Efterfølgende blev han sendt op i sommerhuset på rekreation, så de ømme ribben kunne komme sig. Nu ligger sommerhuset imidlertid lige ned til Esrum Å ikke langt fra dens udløb i havet, og derfor var det jo meget nærliggende at slappe af med en fiskestang i hånden.

De første dage blev det til en lille havørred på 46 cm og en gedde på 2,5 kg, der er endt som fiskefrikadeller på børnenes madpakke. Meget sympatisk! Gør det samme hvis DU fanger en gedde i Esrum å. Den 15. februar huggede den store ørred - han havde set den før, men havde ikke kunnet lokke den på. Fangstnettet var selvfølgelig ikke kommet med, men Cirkus Benneweis har vinterkvarter i nærheden, og et par polakker herfra blev tilkaldt, og på en blanding af engelsk, tysk og dansk fik Preben forklaret for dem, hvor de kunne hente fangstnettet. Da fisken skulle landes var nettet dog for lille, så den blev forsigtigt håndlandet. Vægten viste 4,33 kg og længden 75 cm. Fisken blev fanget på en lille flydende wobler og 0,2 line, så den blev fightet forsigtigt.



DU/I kan også deltage i ESRUM Å- & SØØRREDCUP 2003, der løber fra 15. januar 2002 til 15. november 2003, da det er en åben konkurrence for ALLE.

Konkurrencereglerne:
Kun sportslig (på fiskestang) fangede ørreder fra Esrum å og sø kan deltage i konkurrencen.
Der skal indsendes en detaljeret fangstberetning med vægt, længdemål og fangstted/-metode, underskrevet af et vidne og medsendes et billede, der viser fisk og fanger.
Samt billeder af fisk m/målebånd og en genstand der viser relativ størrelse (f.eks. alm. æske tændstikker).
Tilmeldinger skal være FISKERINGENs formand i hænde senest den 17. november 2002, på adressen: Kim Holm Boesen, Jernbanegade 4A, 3.tv, 1608 København V.
Ved mistanke om snyd kan tilmeldinger afvises uden videre begrundelse.
Præmierne:
500 kr. kontant for største ørred fra henholdsvis søen og åen, sponsoreret af Esrum Ålaug.
Et fiskehjul for næststørste ørred fra henholdsvis søen og åen, sponsoreret af SPORT DRES.
Samt kr. 250 der fordeles ved lodtrækning blandt alle anmeldte fisk, dette gælder også for både fisk fra søen og fra åen, sponsoreret af Esrum Ålaug.
Endelig bliver der trukket lod om 5 FISKERINGs T-shirts, sponsoreret af FISKERINGEN.
Præmieuddelingen vil ske på "Store strygedag" på Esrum Møllegård i slutningen af november - dagen, hvor de nye generationer til søen og åerne grundlægges.

Læs mere om Sjællands Sportsfiskersammenslutning/FISKERINGEN på WWW.FISKERINGEN.DK
Læs mere om Esrum Ålaug på http://esrum-aalaug.fiskeringen.dk

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk