Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:22-10-2020
Menu
Kalender
Oktober 2020
MaTiOnToFr
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
ARTIKLER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Artikler ialt: 147
Nordsø Cup 2002
Indsendt af:
Dato:21-11-2005

For 7. år i træk afholdes der i Hvide Sande den 26. oktober Nordsø Cup. En årlig tilbagevendende begivenhed som tiltrækker surfcastfiskere fra nær og fjern, og med fjern menes der virkeligt fjernt, så langt væk som Berlin i tyskland, og en stor tilhængerskare fra hele sjælland plejer at tage turen herud. Flere af deltagerne kommer indtil flere dage i forvejen for at tjekke fiskeriet ud. Så det er med stor glæde at vi fra Sandormskiosken endnu engang kan byde velkommen til Nordsø Cup her i 2002.

Fiskeriet er for øjeblikket i stærkt bedring, den lange og varme sommer, med det utroligt stille vejr, havde for en periode sat fiskeriet næsten totalt på nulpunktet. Dette stoppede dog ikke alt fiskeri, da mange andre arter så fik chancen for at vise deres værd for lystfiskerne, især makrelfiskeriet har været exceptionelt i år, det varede længe og med fisk i store mængder var dette fiskeri på toppen i længe.

På strandene som er surfcastfiskernes domæne begynder fiskeriet så småt at røre på sig, havbarsen har kronede dage for øjeblikket, under DM i surfcastfiskeri i 28/29 september ved Bulbjerg blev der fanget en del, og her lokalt er bedste resultat for et par timers indsats, op til seks havbars.

Også de flade og torskefiskene er ved at komme i efterårs humør, så der indløber dagligt meldinger om fine fangster op og ned af kysten. Så mon ikke der er lagt op til gode fangstresultater og en fin sportsmatch med kamp til stregen.

Fra tyskland kommer der i år hele to tyske fisketeams, nemlig Dega Team anført af Großmann brødrene fra Kiel, og kollegerne fra deres gamle hold Zebco fisketeam, så det det bliver en virkelig spændende kamp lige til den sidste sandorm er affisket.

Og nok så vigtigt skal vi ikke også glemme at nævne at mange at de danskerne som deltog i DM i september, selvfølgelig også er med når det går løs ved Nordsø Cuppen. Deltagerne med de fire første placeringer fra DM, vil alle være at finde på strandene omkring Hvide Sande den 26. oktober - og odds ja de burde være ok, da disse alle fire er hjemmehørende i Hvide Sande og har hjemmebane fordel.

Igen i år er der vanen tro en stor præmiesum. Præmiesummen har aldrig været under 25.000 kr. og enkelte år helt oppe på næsten 40.000 kr. så der er virkelig noget at komme her efter.

Så er du interesseret i at prøve et nyt fiskeri, genopfriske din viden på området, eller blot se hvordan det fiskeriet foregår, er dette en invitation til at komme til Hvide Sande den 26. oktober og få en spændende dag.

Spørgsmål og yderligere information i Sandormskiosken på tlf. 9731 2341.

Vel mødt !


Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk