Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:19-04-2024
Menu
Kalender
November 2020
MaTiOnToFr
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
ARTIKLER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Artikler ialt: 147
Første fisk tilmeldt til SØØRREDCUP 2002 i Esrum Sø
Indsendt af:Kim Holm Boesen
Dato:21-11-2005

Igennem mange år har ESRUM ÅLAUG, med FISKERINGENs støtte, hvert år udsat en begrænset mængde ørreder i Esrum sø. Det har givet resultater i form af overraskende bifangster under geddefiskeri, nemlig søørreder af en anseelig størrelse!


FISKERINGEN og ESRUM ÅLAUG kunne godt tænke sig at få et overblik over hvor mange søørreder der egentlig fanges på søen igennem året.

Derfor indbydes DU/I til at deltage i SØØRREDCUP 2002, der løber fra 15. januar 2002 til 15. november 2002. Den opfordring har Bo Steinbrecher, fra "Fred & Humle" som den første gjort, men der er stadig masser af tid nu søen klare op!

Den 21 maj var en sjov fiskedag for nogen og som sagt meget sjov for Bo Steinbrecher. Han havde med sin fiskemakker aftalt en hel dag på Esrum Sø for elmotor. Det betød en masse spindefiskeri langs skrænterne for lav motorgang: "Det var en let østenvind, så vi blev i læ på østsiden. Der kom enkelte solstråler, som varmede på en ellers kølig dag. Efter en fiskeløs formiddag og en god frokost, blev vi enige om, at prøve nogle af de lave "laguner". Først ved 18 tiden lå vi i en af lagunerne og så de første ringe i overfladen. Jeg kastede efter en ring, mens vi langsomt drev ud, og jeg mærkede fisk! Glad og opstemt fik jeg overtalt Frank til at prøve igen.

Inde igen fløj min rød/hvide Hi-Low fra en 6' ultralet Kinetic stang efter endnu en ring. Stille og rolig indspinning og BANG, så kom hugget næsten helt ude. Jubiii!! - Bid, det rykkede godt i grejet, men gav sig ganske hurtigt, og lod sig drive med ind til båden. Tæt på båden valgte den at vende om, da så vi der var tale om en ørred. JUBII !!! 4 øjne så store som Rundetårn og to meget glade ansigter, faktisk rigtig, rigtig, rigtig meget glade ansigter. Fighten var ganske kort, og efter ca. 10 min., blev den håndlandet af mig selv. En 65 cm, 2,9 kg FLOT Esromsøørred . FLOT, men med 2 ca. 2-3 mm. store tandmærker! - Min første søørred. - Den blev sat i dammen , en dum ide! (herom senere) Vi fortsatte fiskeriet godt oppe på "fiskeadrelin.

Vi drev igen langsomt ud, og pludselig så jeg en ryg, jeg delte nyheden med Frank og alle andre på søen. Den bed desværre ikke men flere skulle følge (gedder) og i 8-10 min. blev der fulgt efter alt hvad vi kastede, men ingen bid. Det er enhver lystfiskers mareridt at se den ene gedde efter den anden følge ens agn uden at hugge. Sjovt var det og det er faktisk det vi snakker mest om, dem som vi ikke fik. Apropos ørreden i dammen. Det er meget svært, at få en 2,9 kg. hidsig ørred op af dammen uden net!"

Som sagt, så er der masser af gode præmier, så bare kom på søen!

Præmierne til de 4 største søørreder fanget i Esrum sø i 2002:

1.000 kr. kontant, sponsoreret af ESRUM ÅLAUG.
en weekend efter frit valg i et af FISKERINGENs 3 huse, sponsoreret af FISKERINGEN.
en fiskestang, sponsoreret af SPORT DRES.
et fiskehjul, sponsoreret af JAN & BO´s Lystfiskershop.
Blandt alle tilmeldte fisk: Lodtrækning om 500 kr. kontant, sponsoreret af ESRUM ÅLAUG og 5 FISKERINGs T-shirts, sponsoreret af FISKERINGEN.

Præmieuddelingen vil ske på "Store strygedag" på Esrum Møllegård søndag den 24. november - dagen, hvor de nye generationer til søen og åerne grundlægges.

Konkurrencereglerne:
ALLE lystfiskere kan deltage.
KUN ørreder fanget i Esrum sø kan deltage i konkurrencen.
Der skal indsendes en detaljeret fangstberetning med vægt, længdemål og fangststed/-metode, underskrevet af et vidne og medsendes et billede, der viser fisk, fanger og fangststed.
Samt billeder af fisk m/målebånd og en genstand der viser relativ størrelse (f.eks. alm. æske tændstikker).
Tilmeldinger skal være FISKERINGENs formand i hænde senest den 18. november 2002, på adressen: Kim Holm Boesen, Hyltebjerg Alle´ 23, 1. tv., 2720 Vanløse.
Ved mistanke om snyd kan tilmeldinger afvises uden videre begrundelse.
Læs mere om Esrum Ålaug på http://esrum-aalaug.fiskeringen.dk


Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk